Nummelan reitti kunnossa

Kuva
Sami Salonen
Nummelan Nostotalkoot ajetaan sprinttinä pitkällä radalla, joka lumisateiden myötä on entisestään parantunut.

Reilun viikon päästä, 17.2. ajettava Nostotalkoot sprintti kurvaillaan pitkällä ja monipuolisella radalla. Osa pätkästä on monille tuttu aiemmista kisoista, nyt reitille on merkattu muutama koukero lisää. Noin kymmenen kilometrin pätkä on pääosin vauhdikasta mäntymetsää ja hiekkamaata. Kivisemmät kuusikko-osuudet ovat nyt tulleen lumen myötä entisestään parantuneet, kun uusi lumi on täyttänyt kivenkolot ja vanhat urat.

Kisa ajetaan neljän kierroksen sprinttinä, jossa ennen ja jälkeen pätkän käydään siirtymää pitkin huollossa. Kisassa on kaikki luokat mukana C, D , V50 ja V60-luokat ajavat aamupäivällä ja A, B ja V40-luokat iltapäivällä.

Ilmoittautumisaikaa on vielä muutama päivä, takaraja on 11.2. klo 20.

Lisää uutisia

SebFMX, eli kolumnistimme Sebastian Westberg kuvasi videoblogiinsa päivän verran freestyleä pakkasessa.
Tim Gajser kaatui todella rajusti Italian Mantovassa ajetussa kisassa.
Aurinkoinen sunnuntai Orivedellä antoi runsaalle yleisölle mahtavan taistelupaketin kaikissa lähdöissä, kun moottoripyörien SM-jääratasarja jatkui Orivedellä.
Jääradan SM-kausi jatkui tänään Orivedellä 140 kuljettajan voimin. 250cc-luokassa kauden toisen osakilpailun vei nimiinsä Niklas Ajo ja 450cc-luokassa ruutulippua tervehti ensimmäisenä Vertti Takala.
250-luokan itälohko avasi kilpailukautensa rytinällä Teksasissa. 450-luokassa kisassa ei isompia yllätyksiä.