Neljän suora

Viekö Eero Remes kilven toisen kerran? Vai ottaako tämän vuoden Päijänneajon voiton Eemil Pohjola, Aleksi Jukola vai Toni Eriksson?
Kuva
Milla Vahtila

Päitsiin on alle kaksi viikkoa ja nyt on aika aloittaa voittajaveikkaukset. Viime vuoden voiton vei Eero Remes, mutta kuka on vahvin tällä kertaa?

Nyt ajetaan luminen Päijänneajo. Koko reitti etelää myöten on lumen peitossa ja maa on jäässä. Lahden alapuolella hanki ei ole syvää mutta kisan avauspäivä, lauantai tullaan ajamaan kunnon lumispooreissa. Sääennuste lupaa hyvää kilpailulle. Keli lauhtuu pikku hiljaa mutta lämpimimmilläänkin päivälämpötilat nousevat vain hiukan plussalle. Yöt tulevat olemaan pakkasella ja kisaviikolla satanee vielä hiukan lunta.

OSTA KÄYTTÖOIKEUS

Sisältö jota yritit avata on tilaajille. Hanki itsellesi nyt käyttöoikeus nopeasti valitsemalla itsellesi sopivin vaihtoehto.

Digitilaus alk. 29,90 € / 3kk

  • OFFROADPron lehdet digitaalisina (luettavissa tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella)
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lehtitilaus alk. 72,90 € / 8 numeroa

  • OFFROADPron lehdet paperisena ja digitaalisena
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lisää uutisia

Päijänneajossa kävi selväksi, että oman haalariauton sijasta todellakin kannattaa ostaa haalarihuolto. Se toimi aivan täydellisesti.
Motocrossin EMX300-luokan EM-sarjaan kahden kauden tauon jälkeen palannut Mikael Kaipanen ei onnistunut ajamaan pisteille, kun sarja käynnistyi viikonloppuna Hollannissa.
KTM tehdastiimit ottivat mittaa toisistaan Valkenswaardin MM-crossin molemmissa luokissa. Viroa edustava Harri Kullas oli MXGP luokassa seitsemästoista. Katso koostevideo!
Päijänteen ympäriajoa koko viikonlopun hallinnut Aleksi Jukola vahvisti tänään Päitsin yleiskilpailun voittonsa ja ansaitsi ensimmäisen kiinnityksen kaikkien endurokuskien havittelemaan Päijänne-kilpeen.
Motocrossin EM-sarjat avattiin vaikeissa olosuhteissa