MXJunior Team Finland

Motocrossin epävirallinen junioreiden MM-joukkuekilpailu, Coupe de l’avenir, ajettiin Belgian Bastieuxissa viikonloppuna. Suomi oli mukana kolmella joukkueella.

Open luokassa kolmikko Aleksi Kurvinen, Toni Koskinen ja Joonas Näppi eivät tänään yltäneet parhaaseen suoritukseen. Vaikka ajo parani kisan loppua kohden, oli joukkueen sijoitus lopulta 12. Open-luokassa voiton vei Viron joukkue, Sveitsi oli toinen ja Ruotsi kolmas.

85-kuutioisten joukkue kärsi takaiskun, kun Kimi Koskisen kipeä käsi ei kestänyt kuin ensimmäisen erän ajamisen. Sampo Rainio ja Miika Lammi onnistuivat kuitenkin hyvin erissään ja varsinkin viimeisen erän sijat 7 ja 8 paransi joukkueen kokonaistulosta. Lopputuloksissa 85-joukkue on sijalla kuusio. Voiton vei Espanja, Ranska oli toinen ja Saksa kolmas.

65-kuutioisten joukkue onnistui kokonaisuudessaan erinomaisesti sijoittumalla neljänneksi. Saku Mansikkamäen kovien eräsijojen lisäksi Eelis Viemerö ja Aaro Menna venyivät tiukassa paikassa hienosti. Luokan voiton vei Belgia, toinen oli Ranska ja kolmas Iso-Britannia.

 

Lisää uutisia

Lari Jukola halusi kokeilla vauhtiaan enduron MM-sarjassa jo pari vuotta sitten. Matkaan tuli mutkia mutta nyt nousu MM-sarjaan toteutuu.
Tänään Vierumäellä, Suomen Urheiluopistolla käynnistyi laaja valmennusohjelma moottoripyöräkuskeille.
Santtu Tiainen puolustaa MX1-luokan Suomen mestaruutta Yokon väreissä kaudella 2018.
VGN, Vierumäki, cross country
Viime toukokuussa heti ensi yrityksellä valtavan suosituksi noussut Vierumäki Grand National -kilpailu saa ensi vuonna Suomen päähän uuden järjestäjäkerhon.
Imatran Moottorikerho
Lauantaina tärähtää Imatran sisäradalla käyntiin kauden ensimmäinen halli cup -osakilpailu. Isoille pyörille ja kassareille on omat lähtönsä.