MX-liiga ja naisten Suomen Cup jatkuvat Lievestuoreella

Alex Tapio on hallinnut MXB-luokan MX-liigaa tänä vuonna.
Kuva
Marko Vihriä
Lievestuoreen motocrossrata isännöi lauantaina naisten motocrossin Suomen Cupin osakilpailua. Viikonloppuna jatkuu myös MX-liiga.

Ennakkosuosikkina naisten kilpailuun starttaa 240 pistettä kahminut Karkkilan Moottorikerhon Ria Virtanen, joka on hallinnut kautta ensimmäistä osakilpailua lukuun ottamatta täydellisesti.

Toisena Suomen Cupin pisteissä on Lappeenrannan Moottoripyöräilijät ry:n Maarit Mäkinen pistein 208, mutta pronssimitalista tullaan näkemään vielä tiukkaa vääntöä ME-Racingin Vilma Jarkkolan (175 pistettä), Kainuun Moottorikerhon Laura Kurkisen (174 pistettä) sekä Espoon Moottorikerhon Taru Koskisen (173 pistettä) välillä.

Lauantaina ja sunnuntainta Lievestuoreella kisataan myös MX-liigan merkeissä. Kilpailut starttaavat molempina päivinä kello 09.

12.8. 
Suomen Cup: MXD
Kans: MX65, MXC/B

13.8.
Kans: MX125, MXB, MXH, MXJ

Lisämääräys & lähtöluettelo (Kalkku ry)

Aikataulu (K-SMK)

Lisää uutisia

Ken Roczenin iskukyky on supercrossin maailmassa tämän hetken kuuma puheenaihe. Kuntoutuminen on onnistunut ja miehen uskotaan voittavan AMA superimestaruus.
RacePros Enduro Challenge jatkuu myös tulevana talvena Miettisen enduroradoilla.
Cooper Webb on ilmoittanut jatkavansa myös ensikauden nykyisen tiiminsä väreissä. Kuitenkin seuraava siirto on jo suunniteltu.
MX2-luokan Suomen mestaruuden tänä vuonna voittanut ja EM-sarjassa 12. ajanut Jere Haavisto on kirjoittanut sopimuksen saksalaisen WZ-Racing tiimin kanssa kaudesta 2018.
SE-Teamin perinteinen Kurapyöräpäivä keräsi tänään runsaan yleisövirran koko päivän ajalle.