Mopolla maantielle

Pitkästä aikaa Päijänneajossa nähdään taas mies mopon sarvissa. Marko Kokko starttaa kisaan Fanticin 50-kuutioisella kisamopolla.
Kuva
Sami Salonen

Fanticin maahantuontia johtava Marko Kokko toteaa Riihimäen SM-enduron varikolla, että hyvä konsti todistaa Fanticin kyvykkyyttä on ajaa sillä itse kisoja ja kiertää Päijänne. Kokko kävi tulevaa Päijänneajoa varten treenimielessä ajamassa pari talvikisaa, joista juuri Riihimäki oli viimeisin. C1-luokassa ajanut Kokko oli mopolla luokkansa 14. ja sanoi huoltotauolla, että kyllä kisamopolla ihan hyvin pystyy kilpaa ajamaan.

OSTA KÄYTTÖOIKEUS

Sisältö jota yritit avata on tilaajille. Hanki itsellesi nyt käyttöoikeus nopeasti valitsemalla itsellesi sopivin vaihtoehto.

Digitilaus alk. 29,90 € / 3kk

  • OFFROADPron lehdet digitaalisina (luettavissa tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella)
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lehtitilaus alk. 72,90 € / 8 numeroa

  • OFFROADPron lehdet paperisena ja digitaalisena
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lisää uutisia

Päijänneajossa kävi selväksi, että oman haalariauton sijasta todellakin kannattaa ostaa haalarihuolto. Se toimi aivan täydellisesti.
Motocrossin EMX300-luokan EM-sarjaan kahden kauden tauon jälkeen palannut Mikael Kaipanen ei onnistunut ajamaan pisteille, kun sarja käynnistyi viikonloppuna Hollannissa.
KTM tehdastiimit ottivat mittaa toisistaan Valkenswaardin MM-crossin molemmissa luokissa. Viroa edustava Harri Kullas oli MXGP luokassa seitsemästoista. Katso koostevideo!
Päijänteen ympäriajoa koko viikonlopun hallinnut Aleksi Jukola vahvisti tänään Päitsin yleiskilpailun voittonsa ja ansaitsi ensimmäisen kiinnityksen kaikkien endurokuskien havittelemaan Päijänne-kilpeen.
Motocrossin EM-sarjat avattiin vaikeissa olosuhteissa