Monster Cup

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Las Vegasissa kilpaillaan miljoonasta taalasta. Pystyykö Tim Gajser skrubbaamaan ohi jenkkien kivikovan kärkikaartin?

Tim Gajser lähtee kovimpana eurooppalaiskuskina haastamaan USA:n kivikovan kärkikaartin viikonlopun Monster Cupissa. Toki Ken Roczen puolustaa myös vanhan mantereen mainetta mutta Gajser tulee MM-sarjasta, Roczenilla taas on jo pitkä kokemus AMA-sarjoista.

Jos Gajser pystyy sellaiseen kyytiin, kuin viime syksyn SMX Cupin Poleposition-kierroksella, on miehellä täydet mahdollisuudet viedä miljoonan salkku mukanaan.

Mihin yltää Justin Barcia, joka parin vaisun kauden jälkeen hakee uutta nousua ilman tehdaskalustoa. Barcia ajaa ensi kauden yksityiskuskina Hondalla, nyt olisi aika taas tehdä tulosta jos meinaa vielä tehdaskalustoon päästä käsiksi.

Moni hyödynsi OFFROADPron ja Feld Entertainmentin tarjouksen, jossa tilaajamme saivat ostaa livepaketin koko AMA-superikaudelle ja Monster Cupin siihen kaupan päälle. Vaikka erikoistarjous meni jo, löytyy normihintainen livelähetys TÄÄLTÄ.

Justin Barcia hakee uutta ryhtiä uralleen yksityiskuskina.

Lisää uutisia

Päijänneajossa kävi selväksi, että oman haalariauton sijasta todellakin kannattaa ostaa haalarihuolto. Se toimi aivan täydellisesti.
Motocrossin EMX300-luokan EM-sarjaan kahden kauden tauon jälkeen palannut Mikael Kaipanen ei onnistunut ajamaan pisteille, kun sarja käynnistyi viikonloppuna Hollannissa.
KTM tehdastiimit ottivat mittaa toisistaan Valkenswaardin MM-crossin molemmissa luokissa. Viroa edustava Harri Kullas oli MXGP luokassa seitsemästoista. Katso koostevideo!
Päijänteen ympäriajoa koko viikonlopun hallinnut Aleksi Jukola vahvisti tänään Päitsin yleiskilpailun voittonsa ja ansaitsi ensimmäisen kiinnityksen kaikkien endurokuskien havittelemaan Päijänne-kilpeen.
Motocrossin EM-sarjat avattiin vaikeissa olosuhteissa