Monster Cup

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Las Vegasissa kilpaillaan miljoonasta taalasta. Pystyykö Tim Gajser skrubbaamaan ohi jenkkien kivikovan kärkikaartin?

Tim Gajser lähtee kovimpana eurooppalaiskuskina haastamaan USA:n kivikovan kärkikaartin viikonlopun Monster Cupissa. Toki Ken Roczen puolustaa myös vanhan mantereen mainetta mutta Gajser tulee MM-sarjasta, Roczenilla taas on jo pitkä kokemus AMA-sarjoista.

Jos Gajser pystyy sellaiseen kyytiin, kuin viime syksyn SMX Cupin Poleposition-kierroksella, on miehellä täydet mahdollisuudet viedä miljoonan salkku mukanaan.

Mihin yltää Justin Barcia, joka parin vaisun kauden jälkeen hakee uutta nousua ilman tehdaskalustoa. Barcia ajaa ensi kauden yksityiskuskina Hondalla, nyt olisi aika taas tehdä tulosta jos meinaa vielä tehdaskalustoon päästä käsiksi.

Moni hyödynsi OFFROADPron ja Feld Entertainmentin tarjouksen, jossa tilaajamme saivat ostaa livepaketin koko AMA-superikaudelle ja Monster Cupin siihen kaupan päälle. Vaikka erikoistarjous meni jo, löytyy normihintainen livelähetys TÄÄLTÄ.

Justin Barcia hakee uutta ryhtiä uralleen yksityiskuskina.

Lisää uutisia

Lari Jukola halusi kokeilla vauhtiaan enduron MM-sarjassa jo pari vuotta sitten. Matkaan tuli mutkia mutta nyt nousu MM-sarjaan toteutuu.
Tänään Vierumäellä, Suomen Urheiluopistolla käynnistyi laaja valmennusohjelma moottoripyöräkuskeille.
Santtu Tiainen puolustaa MX1-luokan Suomen mestaruutta Yokon väreissä kaudella 2018.
VGN, Vierumäki, cross country
Viime toukokuussa heti ensi yrityksellä valtavan suosituksi noussut Vierumäki Grand National -kilpailu saa ensi vuonna Suomen päähän uuden järjestäjäkerhon.
Imatran Moottorikerho
Lauantaina tärähtää Imatran sisäradalla käyntiin kauden ensimmäinen halli cup -osakilpailu. Isoille pyörille ja kassareille on omat lähtönsä.