Monster Cup

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Las Vegasissa kilpaillaan miljoonasta taalasta. Pystyykö Tim Gajser skrubbaamaan ohi jenkkien kivikovan kärkikaartin?

Tim Gajser lähtee kovimpana eurooppalaiskuskina haastamaan USA:n kivikovan kärkikaartin viikonlopun Monster Cupissa. Toki Ken Roczen puolustaa myös vanhan mantereen mainetta mutta Gajser tulee MM-sarjasta, Roczenilla taas on jo pitkä kokemus AMA-sarjoista.

Jos Gajser pystyy sellaiseen kyytiin, kuin viime syksyn SMX Cupin Poleposition-kierroksella, on miehellä täydet mahdollisuudet viedä miljoonan salkku mukanaan.

Mihin yltää Justin Barcia, joka parin vaisun kauden jälkeen hakee uutta nousua ilman tehdaskalustoa. Barcia ajaa ensi kauden yksityiskuskina Hondalla, nyt olisi aika taas tehdä tulosta jos meinaa vielä tehdaskalustoon päästä käsiksi.

Moni hyödynsi OFFROADPron ja Feld Entertainmentin tarjouksen, jossa tilaajamme saivat ostaa livepaketin koko AMA-superikaudelle ja Monster Cupin siihen kaupan päälle. Vaikka erikoistarjous meni jo, löytyy normihintainen livelähetys TÄÄLTÄ.

Justin Barcia hakee uutta ryhtiä uralleen yksityiskuskina.

Lisää uutisia

Miro Lehto, Mauno Hermunen, Roni Salin
Cross countryn lauantaina päättyneiden SM- ja Suomen Cup -sarjojen loppupisteet on päivitetty lajiryhmän nettisivulle.
Simo Kuuslampi on jälleen kuvannut hienoa videota, tällä kertaa Säkylän CC:stä
Shane McElrath sai kivikovan vastuksen nuoresta Sean Cantrellista Straight Rhythmin finaalissa.
KTM:n lähitulevaisuuden suunnitelma on tuoda markkinoille 50-kuutioiset crossipyörät korvaava sähköpyörä.
Straight Rhythmin kaksitahtisten voiton vei hiukan yllättäen nimimiesten nenän edestä Gared Steinke.