Mikä mies? - Alex Tapio

Alex Tapio on noussut lähes tuntemattomuudesta motocrossin MXB-luokan kärkimieheksi. MX-liigan sarjajohtaja panostaa nyt täysillä harrastukseen.
Alex Tapio on hallinnut MXB-luokan MX-liigaa tänä vuonna.
Kuva
Marko Vihriä

Joona Karjalainen voitti keväällä MX-liigan avausosakilpailun erät, joissa Tapio oli kakkonen. Seuranneissa kuudessa erässä Tapio otti viisi voittoa ja yhden kakkostilan. Viime lauantaina Tapio vei avauserän voiton yli 40 ja toisen erän reilun 30 sekunnin erolla toiseksi ajaneisiin kuljettajiin Torniossa.

Tornion sunnuntaissa Tapio oli uudessa TOP250-luokassa A-luokan kuljettajien Toni Koskisen, Santeri Kinnusen ja Juho Flinckin jälkeen neljäs.

Tapio johtaa MXB-luokan MX-liigaa 36 pisteen erolla Tino Toikkaseen. Kolmospaikan Timi Kunnari on jäänyt 44 pistettä.

OSTA KÄYTTÖOIKEUS

Sisältö jota yritit avata on tilaajille. Hanki itsellesi nyt käyttöoikeus nopeasti valitsemalla itsellesi sopivin vaihtoehto.

Digitilaus alk. 29,90 € / 3kk

  • OFFROADPron lehdet digitaalisina (luettavissa tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella)
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lehtitilaus alk. 72,90 € / 8 numeroa

  • OFFROADPron lehdet paperisena ja digitaalisena
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lisää uutisia

Päijänneajossa kävi selväksi, että oman haalariauton sijasta todellakin kannattaa ostaa haalarihuolto. Se toimi aivan täydellisesti.
Motocrossin EMX300-luokan EM-sarjaan kahden kauden tauon jälkeen palannut Mikael Kaipanen ei onnistunut ajamaan pisteille, kun sarja käynnistyi viikonloppuna Hollannissa.
KTM tehdastiimit ottivat mittaa toisistaan Valkenswaardin MM-crossin molemmissa luokissa. Viroa edustava Harri Kullas oli MXGP luokassa seitsemästoista. Katso koostevideo!
Päijänteen ympäriajoa koko viikonlopun hallinnut Aleksi Jukola vahvisti tänään Päitsin yleiskilpailun voittonsa ja ansaitsi ensimmäisen kiinnityksen kaikkien endurokuskien havittelemaan Päijänne-kilpeen.
Motocrossin EM-sarjat avattiin vaikeissa olosuhteissa