Matt Phillips lopettaa

Enduron nelinkertainen maailmanmestari on ilmoittanut lopettavansa uransa GP-tasolla tähän kauteen.
Kuva
Sami Salonen

Enduron nelinkertainen maailmanmestari Matt Phillips ilmoitti melkoisena yllätyksenä lopettavansa GP-tasolla tämän kauden jälkeen. Miehen sisäpiiristä kantautuneiden tietojen mukaan päätös oli tehty jo viikkoja sitten, eikä taustalla ole suurta dramatiikkaa.

Phillips on kotoisin Tasmanian pohjoisosan Wynyardin kaupungista. Sieltä matkaa eurooppalaisen endurokisatoiminnan pariin on niin paljon, ettei mies näinä GP-vuosinaan ole juuri ehtinyt kotikonnuillaan aikaa viettämään. Phillips sanookin, että vuodet Euroopassa ovat kasvattaneet jo koti-ikävää.

OSTA KÄYTTÖOIKEUS

Sisältö jota yritit avata on tilaajille. Hanki itsellesi nyt käyttöoikeus nopeasti valitsemalla itsellesi sopivin vaihtoehto.

Digitilaus alk. 29,90 € / 3kk

  • OFFROADPron lehdet digitaalisina (luettavissa tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella)
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lehtitilaus alk. 72,90 € / 8 numeroa

  • OFFROADPron lehdet paperisena ja digitaalisena
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lisää uutisia

Päijänneajossa kävi selväksi, että oman haalariauton sijasta todellakin kannattaa ostaa haalarihuolto. Se toimi aivan täydellisesti.
Motocrossin EMX300-luokan EM-sarjaan kahden kauden tauon jälkeen palannut Mikael Kaipanen ei onnistunut ajamaan pisteille, kun sarja käynnistyi viikonloppuna Hollannissa.
KTM tehdastiimit ottivat mittaa toisistaan Valkenswaardin MM-crossin molemmissa luokissa. Viroa edustava Harri Kullas oli MXGP luokassa seitsemästoista. Katso koostevideo!
Päijänteen ympäriajoa koko viikonlopun hallinnut Aleksi Jukola vahvisti tänään Päitsin yleiskilpailun voittonsa ja ansaitsi ensimmäisen kiinnityksen kaikkien endurokuskien havittelemaan Päijänne-kilpeen.
Motocrossin EM-sarjat avattiin vaikeissa olosuhteissa