”Mantsa-Masa” testasi Tampereen superirataa

Matti Seistola ei osallistu tänä vuonna Tampereen supercrossiin, vaikka ajotekniikka on edelleen kohdallaan. Maanantaina hän testasi loppuviikon kilpailun rataa.
Kuva
Henri Saari

Seistola hyppäsi viime vuonna ainakin hieman yllättäen Tampere supercrossin karkeloihin ja ajoi perjantain finaaliin. Tänä vuonna kilpailut jäävät väliin, mutta katsomossa mies nähdään.

- En ole ajanut siten, että voisin lähteä kisaan. Teknisesti homma tuntui eilen toimivan, mutta kunto ja isku ei ole oikealla tasolla. Täytyy muistaa realiteetit, vaikka kivaa voisi ollakin, Seistola muotoilee.

OSTA KÄYTTÖOIKEUS

Sisältö jota yritit avata on tilaajille. Hanki itsellesi nyt käyttöoikeus nopeasti valitsemalla itsellesi sopivin vaihtoehto.

Digitilaus alk. 29,90 € / 3kk

  • OFFROADPron lehdet digitaalisina (luettavissa tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella)
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lehtitilaus alk. 72,90 € / 8 numeroa

  • OFFROADPron lehdet paperisena ja digitaalisena
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lisää uutisia

Ensi viikonloppuna Oulussa ajettavassa kelkkacrossin stadionikisassa pääsee pelaamaan vedonlyöntiä, kun Veikkaus hyväksyi kisan kohteekseen.
Trialin ulko- ja hallikilpailuja uskomattomasti 11 MM-kautta hallinnut Toni Bou kaatui viime viikonloppuna kilpailussa Ranskassa. Espanjalaiselta murtui rytäkässä selkänikamia.
Suomen Moottoriliitto on julkaissut vuoden toisen kerhotiedotteen.
Vajaan kuukauden päästä koittaa Päijänneajo. Kisa on taas MM-osakilpailu, jossa meidän omat kuskimme näyttävät ulkomaalaisille kaapin paikan.
SebFMX, eli kolumnistimme Sebastian Westberg kuvasi videoblogiinsa päivän verran freestyleä pakkasessa.