”Mantsa-Masa” testasi Tampereen superirataa

Matti Seistola ei osallistu tänä vuonna Tampereen supercrossiin, vaikka ajotekniikka on edelleen kohdallaan. Maanantaina hän testasi loppuviikon kilpailun rataa.
Kuva
Henri Saari

Seistola hyppäsi viime vuonna ainakin hieman yllättäen Tampere supercrossin karkeloihin ja ajoi perjantain finaaliin. Tänä vuonna kilpailut jäävät väliin, mutta katsomossa mies nähdään.

- En ole ajanut siten, että voisin lähteä kisaan. Teknisesti homma tuntui eilen toimivan, mutta kunto ja isku ei ole oikealla tasolla. Täytyy muistaa realiteetit, vaikka kivaa voisi ollakin, Seistola muotoilee.

OSTA KÄYTTÖOIKEUS

Sisältö jota yritit avata on tilaajille. Hanki itsellesi nyt käyttöoikeus nopeasti valitsemalla itsellesi sopivin vaihtoehto.

Digitilaus alk. 29,90 € / 3kk

  • OFFROADPron lehdet digitaalisina (luettavissa tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella)
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lehtitilaus alk. 72,90 € / 8 numeroa

  • OFFROADPron lehdet paperisena ja digitaalisena
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lisää uutisia

RTL TV-kanavan dokumentti Jefferey Herlingsin kaudesta 2017.
Eilen ajettiin Torinon lähistöllä Transborgaro-niminen kutsukilpailu. Suomesta mukana olivat 80-luvun kuljettajien sarjassa Kurt Ljungqvist, 90-luvun kuljettajien sarjassa Miska Aaltonen ja Samuli Aro sekä perhekilpailussa Emppu ja Samuli Aro.
Jämsässä kaasuteltiin lauantaina 18.11. harrastetason endurokuljettajien harjoituspäivä. Viileästä säästä ja pehmeästä kelistä huolimatta paikalla oli suuri määrä kuljettajia.
Samuli ja Emppu Aro pronssille Coppa Famiglia -luokassa, jonka voiton vienyt pari haiskahtaa huijaukselle.
Samuli Aro koeajoi Suzuki RM-Z 450 2018 pyörän, josta oli muutamilla pienillä toimenpiteillä poistettu pyörän ongelmakohtia.