Liigan finaali Orimattilassa

Teksti
Orimattilan Moottorikerho isännöi viikonloppuna kaksipäivästä motocrossin MX-Liiga-kilpailua, joka päättää kauden 2017 henkilökohtaiset motocrosskilpailut. Pääsuoran uusi pöytä kuumottaa monia.

Viikonlopun MX-Liigafinaali ajetaan uudistuneella Ollosten motocrossradalla Orimattilassa. Katsojat pääsevät nauttimaan näyttävistä hypyistä, sillä muun muassa pääsuoran pöytähyppyriä on pidennetty. Myös katsomoalueita on uudistettu, mikä tarjoaa yleisölle hienot puitteet seurata kilpailua. Kilpailualueella on muun muassa kahvi-, makkara- ja virvoketarjoilua.

Lauantaina 16.9. ajetaan Suomen Cup pisteistä naisten MXD-luokassa sekä kansalliset luokat MX65 ja MXC/B. Naisten luokkaa koko kauden dominoinut Ria Virtanen loukkaantui Porin osakilpailun ensimmäisessä erässä ja Suomen Cupin mestaruudessa on nyt vahvimmin kiinni Maarit Mäkinen. Virtanen on toisena yhdeksän pisteen päässä, mutta hänen osallistumisensa kilpailuun on vielä epävarmaa. Suomen Cupin pronssissa on kiinni Laura Kurkinen, jonka niskaan tosin hengittää vain kuuden pisteen päässä Vilma Jarkkola.

Sunnuntaina 17.9. kisataan kansallisissa luokissa MXH, MX125 ja MCB.

Molempina päivinä yleisölle on vapaapääsy.

Kilpailun aikataulu

Lisää uutisia

SebFMX, eli kolumnistimme Sebastian Westberg kuvasi videoblogiinsa päivän verran freestyleä pakkasessa.
Tim Gajser kaatui todella rajusti Italian Mantovassa ajetussa kisassa.
Aurinkoinen sunnuntai Orivedellä antoi runsaalle yleisölle mahtavan taistelupaketin kaikissa lähdöissä, kun moottoripyörien SM-jääratasarja jatkui Orivedellä.
Jääradan SM-kausi jatkui tänään Orivedellä 140 kuljettajan voimin. 250cc-luokassa kauden toisen osakilpailun vei nimiinsä Niklas Ajo ja 450cc-luokassa ruutulippua tervehti ensimmäisenä Vertti Takala.
250-luokan itälohko avasi kilpailukautensa rytinällä Teksasissa. 450-luokassa kisassa ei isompia yllätyksiä.