Liigan finaali Orimattilassa

Teksti
Orimattilan Moottorikerho isännöi viikonloppuna kaksipäivästä motocrossin MX-Liiga-kilpailua, joka päättää kauden 2017 henkilökohtaiset motocrosskilpailut. Pääsuoran uusi pöytä kuumottaa monia.

Viikonlopun MX-Liigafinaali ajetaan uudistuneella Ollosten motocrossradalla Orimattilassa. Katsojat pääsevät nauttimaan näyttävistä hypyistä, sillä muun muassa pääsuoran pöytähyppyriä on pidennetty. Myös katsomoalueita on uudistettu, mikä tarjoaa yleisölle hienot puitteet seurata kilpailua. Kilpailualueella on muun muassa kahvi-, makkara- ja virvoketarjoilua.

Lauantaina 16.9. ajetaan Suomen Cup pisteistä naisten MXD-luokassa sekä kansalliset luokat MX65 ja MXC/B. Naisten luokkaa koko kauden dominoinut Ria Virtanen loukkaantui Porin osakilpailun ensimmäisessä erässä ja Suomen Cupin mestaruudessa on nyt vahvimmin kiinni Maarit Mäkinen. Virtanen on toisena yhdeksän pisteen päässä, mutta hänen osallistumisensa kilpailuun on vielä epävarmaa. Suomen Cupin pronssissa on kiinni Laura Kurkinen, jonka niskaan tosin hengittää vain kuuden pisteen päässä Vilma Jarkkola.

Sunnuntaina 17.9. kisataan kansallisissa luokissa MXH, MX125 ja MCB.

Molempina päivinä yleisölle on vapaapääsy.

Kilpailun aikataulu

Lisää uutisia

RTL TV-kanavan dokumentti Jefferey Herlingsin kaudesta 2017.
Eilen ajettiin Torinon lähistöllä Transborgaro-niminen kutsukilpailu. Suomesta mukana olivat 80-luvun kuljettajien sarjassa Kurt Ljungqvist, 90-luvun kuljettajien sarjassa Miska Aaltonen ja Samuli Aro sekä perhekilpailussa Emppu ja Samuli Aro.
Jämsässä kaasuteltiin lauantaina 18.11. harrastetason endurokuljettajien harjoituspäivä. Viileästä säästä ja pehmeästä kelistä huolimatta paikalla oli suuri määrä kuljettajia.
Samuli ja Emppu Aro pronssille Coppa Famiglia -luokassa, jonka voiton vienyt pari haiskahtaa huijaukselle.
Samuli Aro koeajoi Suzuki RM-Z 450 2018 pyörän, josta oli muutamilla pienillä toimenpiteillä poistettu pyörän ongelmakohtia.