Kytöselle täydet pisteet Toukokuunajosta

Teksti
U20-luokan mestaruuspisteistä kisattiin tänään Orimattilassa, perinteikkäässä Toukokuunajossa.

52. Toukokuunajo oli nuorten kuskien U20-luokan mestaruussarjan osakilpailu. Roni Kytönen käski Husqvarnaansa sen verran rivakasti, että tilille ropsahti luokkavoitosta 25 sarjapistettä. Crossin EM-sarjaan keskittyvä Kytönen pitää endurovauhtiaan yllä, vaikkakin hän ei tällä kaudella ehdi crossikiireiden takia enempää U20-luokkaa ajaa.

Taistelu luokan voitosta oli kahden kauppaa. Kytösen tiimikaveri Hugo Svärd ajoi luokan kakkoseksi, jääden lopulta noin 11 sekunnin päähän Kytösestä. Kaksikko vastasi luokan pätkäpohjista, nappasten ykkösajat kuuden erikoiskokeen kisassa suunnilleen puoliksi. Antti Ahtila kiirehti U20-luokan kolmanneksi.

Yleiskilpailun voiton vei Jiri Leino. Yleisen kakkoseksi ajoi V40-luokan voittanut Mika Karma. Kytönen oli yleisen kolmas.