Kypäräkamerat kielletty kaikissa lajeissa

Kuva
Marko Vihriä
Motocrossin lajiryhmän kilpailujen järjestäjille pitämässä infotilaisuudessa tuotiin esille sääntömuutos, jonka pohjalta niin motocrossissa kuin kaikissa muissakin Suomen Moottoriliiton alaisissa lajeissa on kiellettyä käyttää kypäräkameraa.

Kotimaisessa endurossa sääntömuutos julkistettiin jo aiemmin, ja nyt uudistus koskee kaikkia lajeja. Sääntömuutos tarkoittaa kokonaisuudessaan sitä, että kypärään ei saa kiinnittää mitään ylimääräistä. Tarrojen kiinnittäminen on edelleen sallittu.

Vielä jäi toimituksellamme tarkentamatta se, voiko kameran tai muita ”laitteita” kiinnittää kypärän lippaan, kuten enduron lajisäännössä on sallittu.

Kaikkia lajeja koskien muutos on tehty vuoden 2017 urheilusäännöstöön, jota ei tosin ole julkaistu Moottoriliiton nettisivulla.

Lisää uutisia

Suomen Moottoriliiton kypäräsäännön tulkinta on saanut tarkennusta.
Moottorikelkkojen X-Games-kultamitalisti Daniel Bodin tähdittää Ylläksen päätösviikonloppua. Tapahtumantäyteisessä päivässä nähdään myös crossipyörien ylämäkiajoa.
SE-Teamilla on Keravalla parhaillaan menossa kaudenavajaiset.
Sipoossa SM-avauksen rata on loistavassa kunnossa tällä hetkellä. Vain ilmassa leijuva sateen uhkaa mietityttää rataryhmää.
Thumbnail
Aikaisemmin tänä vuonna Kalifornialainen Kyle Katsandris keräsi huomiota hyppäämällä moottoritien yli. Seuraavana olikin vuorossa rautatie...