Kullas jatkoi vakuuttavasti

Kuva
Sami Salonen
Välierissä Harri Kullas jatkoi vakuuttavan varmaa ajoaan ja otti erävoiton. Jere Haavisto kaatui omassa erässään.

Välierissä oli alkuerien tapaan vahva suomalaisote. Harri Kullas vei tutulla tyylillään eleettömän rauhallisesti erävoiton, vaikka Alex Ray ja Ashley Greedy alkuun vähän hiillostivatkin.

Toisessa välierässä Jere Haavisto otti heikon lähdön mutta teki heti kovaa nousua. Haavisto kuitenkin kolaroi ja kaatui, pudoten ulos kärkikolmikosta. Erän voiton vei Matthias Jörgensen ja kolmoseksi nousi hyvällä ajolla Juuso Matikainen, joka ilmoittautui näin myös illan kärkikamppailuun.

Jere haastaa finaalissa Harri Kullaksen mutta siihen vaaditaan hyvä startti ja virheetön ajo.
Alex Ray vetää ammattimiehen otteella mutta ei ehdi Kullaksen vauhtiin.
Juuso Matikainen osoitti kovaa kyytiä välierässä.
Matthias Jörgensen.
Ashley Greedy
Kuva
Sami Salonen

Lisää uutisia

RTL TV-kanavan dokumentti Jefferey Herlingsin kaudesta 2017.
Eilen ajettiin Torinon lähistöllä Transborgaro-niminen kutsukilpailu. Suomesta mukana olivat 80-luvun kuljettajien sarjassa Kurt Ljungqvist, 90-luvun kuljettajien sarjassa Miska Aaltonen ja Samuli Aro sekä perhekilpailussa Emppu ja Samuli Aro.
Jämsässä kaasuteltiin lauantaina 18.11. harrastetason endurokuljettajien harjoituspäivä. Viileästä säästä ja pehmeästä kelistä huolimatta paikalla oli suuri määrä kuljettajia.
Samuli ja Emppu Aro pronssille Coppa Famiglia -luokassa, jonka voiton vienyt pari haiskahtaa huijaukselle.
Samuli Aro koeajoi Suzuki RM-Z 450 2018 pyörän, josta oli muutamilla pienillä toimenpiteillä poistettu pyörän ongelmakohtia.