Kullas ja Haavisto vauhdissa

Harri Kullas
Kuva
Sami Salonen
Jos alkuerien perusteella uskaltaa veikata finaalin tulosta, se tulee olemaan Harri Kullaksen ja Jere Haaviston taistelu.

Kaksi alkuerää on ajettu Tampereen Superissa ja kaksi kuskia nousi ylitse muiden. Harri Kullas nappasi ensimmäisessä alkuerässä johtopaikan heti haltuunsa ja vei erää varmoin ottein ja rennolla ajolla.

Toisessa alkuerässä Jere Haavisto otti huonomman lähdön ja joutui raivaamaan tiensä ensi Karel Kutsarin ohi ja Ashley Greedyn kantaan. Lopulta Haavisto vei britin ns. kahville ohittamalla hänet yhdellä rajulla rykäisyllä.

 

Jere Haavisto
Kuva
Sami Salonen

Lisää uutisia

RTL TV-kanavan dokumentti Jefferey Herlingsin kaudesta 2017.
Eilen ajettiin Torinon lähistöllä Transborgaro-niminen kutsukilpailu. Suomesta mukana olivat 80-luvun kuljettajien sarjassa Kurt Ljungqvist, 90-luvun kuljettajien sarjassa Miska Aaltonen ja Samuli Aro sekä perhekilpailussa Emppu ja Samuli Aro.
Jämsässä kaasuteltiin lauantaina 18.11. harrastetason endurokuljettajien harjoituspäivä. Viileästä säästä ja pehmeästä kelistä huolimatta paikalla oli suuri määrä kuljettajia.
Samuli ja Emppu Aro pronssille Coppa Famiglia -luokassa, jonka voiton vienyt pari haiskahtaa huijaukselle.
Samuli Aro koeajoi Suzuki RM-Z 450 2018 pyörän, josta oli muutamilla pienillä toimenpiteillä poistettu pyörän ongelmakohtia.