Koskinen jatkaa SE-Teamin väreissä

Teksti
Kuva
Sami Salonen
Waltteri Koskinen jatkaa SE-Teamin Honda-tiimissä myös kauden 2018. Luokka kuitenkin muuttuu .

Waltteri Koskinen jatkaa kaudella 2018 keravalaisessa SE-Teamissa. Viisi kautta motocrossin MX2-luokassa ajanut 23-vuotias raumalainen vaihtaa nyt luokkaa, ja ajaa Honda CRF450-pyörällä.

- Kävin syksyllä ajamassa neljäpuolikasta, ja se tuntui oikein hyvältä. Nyt tekee mieli selvittää sopisiko isompi pyörä paremmin ajotyyliini. Olen kokeillut uutta pyörää vasta kerran, mutta tulevana viikonloppuna pääsen ajamaan sillä enemmän, kun treenaamme tiimiläisten kanssa Virossa hallissa, Koskinen kertoo.

Fysiikkatreenit ovat jo käynnissä toden teolla. Waltterin veli, kunto-ohjaaja Jere Koskinen on luvannut huolehtia, että kahvakuulia nostellaan siihen tahtiin, että voimaa löytyy isomman pyörän käsittelyyn.

SE-Teamin vetäjä Santeri Enjala on todella tyytyväinen Koskisen päätökseen.

- Olen erittäin iloinen, että yhteistyö Koskisen kanssa jatkuu. Wade tekee todella paljon töitä menestymisen eteen. Näimme hänet jo viime kaudella podiumilla, mutta muutama pieni epäonnistuminen pudotti hänet SM-mitaleilta. Toivon, että ensi kaudella kaikki menee nappiin, ja Koskinen saa näyttää mihin todella pystyy.

Lisää uutisia

RedBull Romaniacsissa saattaa joutua sekä työntämään että kantamaan pyörää. Sen varalle Sami Pölläsen Shercosta on viistetty pois liki 10 kiloa.
17.2. ajettavassa Nummelan Nostotalkoot sprintissä on valmiina todella hyvä rata, jossa ei suosta nostella vaan ajetaan vauhdikasta ja monipuolista pätkää.
Karkkilan Moottorikerhon 27. tammikuuta isännöimän sprinttienduron reitti on saanut viime päivinä mukavasti lumi- ja jääpeitettä. Nautiskelemaan pääsee, kun muistaa laittaa ilmoittautumisensa viimeistään tänään perjantaina jo ennen yöpuulle painumista.
MP 18 -messuilla 2. – 4.2.2018 Messukeskuksessa Helsingissä järjestetään Miss MP18 -kisat, johon osallistuu kymmenen upeaa persoonaa. MP-kaunotar valitaan nyt viidettä kertaa moottoripyöränäyttelyn yhteydessä.
Jääratamottoripyöräilyn harjoittelukauden avaus on sääolosuhteiden myötä ollut monin paikoin haasteellista.