Koeajossa sähkötakki

Klan Dual Power takki lämpiää sisätaskussa mukana kulkevan akun virralla. Koeajoimme takin Nummisten endurokisan kirpeässä pakkasessa.
Akku kulkee mukana takin sisätaskussa. Takkia voi käyttää myös johtosarjalla suoraan pyörän akusta.

Sähkölämmitteinen takki ei ole uusi keksintö, katupyöräpuolella erilaisia versioita sähkövaatteista on ollut jo kauan. Klan on yksi tuotekentän vanhimmista toimijoista ja nyt Klanilta löytyy moderni versio sähkötakista.

Viime sunnuntaina Nummisissa ajetussa endurokisassa kipristeli reilusti yli kymmenen asteen pakkanen. Klan Dual Power oli kisassa koeajossa ja se toimi todella hyvin.

Sähkötakin alla oli vain ohut tekninen aluspaita ja päällimmäisenä tavallinen endurotakki.

OSTA KÄYTTÖOIKEUS

Sisältö jota yritit avata on tilaajille. Hanki itsellesi nyt käyttöoikeus nopeasti valitsemalla itsellesi sopivin vaihtoehto.

Digitilaus alk. 29,90 € / 3kk

  • OFFROADPron lehdet digitaalisina (luettavissa tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella)
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lehtitilaus alk. 72,90 € / 8 numeroa

  • OFFROADPron lehdet paperisena ja digitaalisena
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lisää uutisia

Päijänneajossa kävi selväksi, että oman haalariauton sijasta todellakin kannattaa ostaa haalarihuolto. Se toimi aivan täydellisesti.
Motocrossin EMX300-luokan EM-sarjaan kahden kauden tauon jälkeen palannut Mikael Kaipanen ei onnistunut ajamaan pisteille, kun sarja käynnistyi viikonloppuna Hollannissa.
KTM tehdastiimit ottivat mittaa toisistaan Valkenswaardin MM-crossin molemmissa luokissa. Viroa edustava Harri Kullas oli MXGP luokassa seitsemästoista. Katso koostevideo!
Päijänteen ympäriajoa koko viikonlopun hallinnut Aleksi Jukola vahvisti tänään Päitsin yleiskilpailun voittonsa ja ansaitsi ensimmäisen kiinnityksen kaikkien endurokuskien havittelemaan Päijänne-kilpeen.
Motocrossin EM-sarjat avattiin vaikeissa olosuhteissa