Kisaaminen kiinnostaa taas Kaipasta

Omaa kuljetusalan yritystään pyörittävä Mikael Kaipanen vietti pari vuotta hiljaiseloa kilpailemisesta. Nyt polte on löytynyt uudestaan, ja vuoden 2015 EMX300-luokan EM-kutonen tähtää Euroopan radoille.
Mikael Kaipanen nauttii isolla kaksitahtisella kisaamisesta.
Kuva
Henk Van De Haar

Kaipanen liittyi täksi kaudeksi FCR Finland Motorsport -tiimin väreihin. Tiimi vaihtoi puolestaan ajamaan KTM:llä, mikä sopii hyvinkääläiselle. Kaipanen on kilpaillut vuosia KTM:llä ja henkilökohtaisella tasolla oli helppo jatkaa yhteistyötä pitkäaikaisen kumppanin, KTM-kauppias Motopalvelun kanssa.

Ennen FCR-sopimuksen syntymistä oli Kaipanen päättänyt omalla tahollaan, että tänä vuonna totisempi kilpaileminen taas maistuisi. Viimeiseen pariin vuoteen mahtuu toki loukkaantumisen aiheuttamaan taukoa, mutta pääasiassa Kaipanen oli päättänyt itse ajaa vähemmän.

OSTA KÄYTTÖOIKEUS

Sisältö jota yritit avata on tilaajille. Hanki itsellesi nyt käyttöoikeus nopeasti valitsemalla itsellesi sopivin vaihtoehto.

Digitilaus alk. 29,90 € / 3kk

  • OFFROADPron lehdet digitaalisina (luettavissa tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella)
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lehtitilaus alk. 72,90 € / 8 numeroa

  • OFFROADPron lehdet paperisena ja digitaalisena
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lisää uutisia

Päijänneajossa kävi selväksi, että oman haalariauton sijasta todellakin kannattaa ostaa haalarihuolto. Se toimi aivan täydellisesti.
Motocrossin EMX300-luokan EM-sarjaan kahden kauden tauon jälkeen palannut Mikael Kaipanen ei onnistunut ajamaan pisteille, kun sarja käynnistyi viikonloppuna Hollannissa.
KTM tehdastiimit ottivat mittaa toisistaan Valkenswaardin MM-crossin molemmissa luokissa. Viroa edustava Harri Kullas oli MXGP luokassa seitsemästoista. Katso koostevideo!
Päijänteen ympäriajoa koko viikonlopun hallinnut Aleksi Jukola vahvisti tänään Päitsin yleiskilpailun voittonsa ja ansaitsi ensimmäisen kiinnityksen kaikkien endurokuskien havittelemaan Päijänne-kilpeen.
Motocrossin EM-sarjat avattiin vaikeissa olosuhteissa