Kaivolainen ylivoimainen Mikkelin CC-kisassa

Mikkelin Moottorikerhon uuden, Jyhnäharjun rata-alueen avajaiskisana ajettiin 5.8. kansallinen cross country –kilpailu, jossa A-luokkaa hallitsi ylivoimaisesti Joni Kaivolainen.

Vasta valmistuneella Jyhnäharjun radalla avajaiskisana ajetussa CC:ssä muiden luokkien voittoon ajoivat Oskari Hellman B-luokassa, Niko Ahokas nuorten luokassa, Teresa Teppola naisissa, Jari Reponen harrasteluokassa, Sami Kärkkäinen V40:ssä, Tapio Koivusaari V50:ssä ja Ari Kannela V60-luokassa.

Kisan täydelliset tulokset luokittain löytyvät TÄSTÄ

Mikkelin Moottorikerho on ollut jo vuosia vailla omaa rataa. Jyhnäharjun rata-alueen saaminen kerhon käyttöön on ollut suuri ponnistus ja suuri saavutus, jolla uskotaan olevan tuntuva vaikutus paitsi kerhon omaan toimintaan myös koko offroad-harrastukseen Etelä-Savossa.

Ajettavassa kunnossa on tällä hetkellä motocross-rata ja cross country-kisassa käytössä olleet maastolenkit tulevat toimimaan enduron harjoitusratoina. Crossirata on nyt avoinna maanantaista perjantaihin klo 9-20, paitsi tiistaina se on suljettu. Lauantaina radalla voi ajaa klo 9-18 ja sunnuntaina 12-18.

Mikkelin Moottorikerho pelaa reilua peliä eikä peri toistaiseksi ratamaksuja, koska rata ei ole vielä täysin valmis.

Jyhnäharjun rata löytyy 5-tien varresta, osoitteesta Merrasmäentie 1297, Hirvensalmi.

Tarkempi raportti Jyhnäharju CC -kisasta ja Mikkelin Moottorikerhon uudesta radasta seuraavassa lehdessä, joka ilmestyy 15.9.

Lisää uutisia

Motocrossin Amerikan mestaruussarjan toiseksi viimeinen osakilpailu ajettiin Washingtonissa. Katso koostevideo täältä.
Lauantaina cross countryn SM-sarjan kolmannen osakilpailun Jämsässä voittanut Roni Kytönen kertoo Mobius SM Cross Country -sarjan promoottorin videolla päivästään. Kytönen kertoo myös loppukauden suunnitelmistaan motocrossin EM- ja SM-sarjoissa.
Motocrossin EM- ja SM-sarjoihin tänä vuonna keskittynyt Jämsän Seudun Moottorikerhon Roni Kytönen otti uransa ensimmäisen cross countryn SM-osakilpailuvoiton Jämsässä lauantaina.
Red Bullin MX Nation-dokumenttisarjan neljännessä jaksossa tutustutaan itseluottamuksen merkitykseen motocrossissa.
Raumalla 26. elokuuta järjestettävän sprint-endurokilpailun reittivideo on julkaistu. Järjestäjien nettisivu on puolestaan hakkeroitu.