Kaivolainen ylivoimainen Mikkelin CC-kisassa

Mikkelin Moottorikerhon uuden, Jyhnäharjun rata-alueen avajaiskisana ajettiin 5.8. kansallinen cross country –kilpailu, jossa A-luokkaa hallitsi ylivoimaisesti Joni Kaivolainen.

Vasta valmistuneella Jyhnäharjun radalla avajaiskisana ajetussa CC:ssä muiden luokkien voittoon ajoivat Oskari Hellman B-luokassa, Niko Ahokas nuorten luokassa, Teresa Teppola naisissa, Jari Reponen harrasteluokassa, Sami Kärkkäinen V40:ssä, Tapio Koivusaari V50:ssä ja Ari Kannela V60-luokassa.

Kisan täydelliset tulokset luokittain löytyvät TÄSTÄ

Mikkelin Moottorikerho on ollut jo vuosia vailla omaa rataa. Jyhnäharjun rata-alueen saaminen kerhon käyttöön on ollut suuri ponnistus ja suuri saavutus, jolla uskotaan olevan tuntuva vaikutus paitsi kerhon omaan toimintaan myös koko offroad-harrastukseen Etelä-Savossa.

Ajettavassa kunnossa on tällä hetkellä motocross-rata ja cross country-kisassa käytössä olleet maastolenkit tulevat toimimaan enduron harjoitusratoina. Crossirata on nyt avoinna maanantaista perjantaihin klo 9-20, paitsi tiistaina se on suljettu. Lauantaina radalla voi ajaa klo 9-18 ja sunnuntaina 12-18.

Mikkelin Moottorikerho pelaa reilua peliä eikä peri toistaiseksi ratamaksuja, koska rata ei ole vielä täysin valmis.

Jyhnäharjun rata löytyy 5-tien varresta, osoitteesta Merrasmäentie 1297, Hirvensalmi.

Tarkempi raportti Jyhnäharju CC -kisasta ja Mikkelin Moottorikerhon uudesta radasta seuraavassa lehdessä, joka ilmestyy 15.9.

Lisää uutisia

Ken Roczenin iskukyky on supercrossin maailmassa tämän hetken kuuma puheenaihe. Kuntoutuminen on onnistunut ja miehen uskotaan voittavan AMA superimestaruus.
RacePros Enduro Challenge jatkuu myös tulevana talvena Miettisen enduroradoilla.
Cooper Webb on ilmoittanut jatkavansa myös ensikauden nykyisen tiiminsä väreissä. Kuitenkin seuraava siirto on jo suunniteltu.
MX2-luokan Suomen mestaruuden tänä vuonna voittanut ja EM-sarjassa 12. ajanut Jere Haavisto on kirjoittanut sopimuksen saksalaisen WZ-Racing tiimin kanssa kaudesta 2018.
SE-Teamin perinteinen Kurapyöräpäivä keräsi tänään runsaan yleisövirran koko päivän ajalle.