Hussen 2019 pikkupyörät

Teksti
Husqvarna esitteli jo nyt kolme uudistunutta malliaan 2019-vuosimallistosta.

Husqvarna on liikkeellä 2019-mallisten pikkupyöriensä kanssa todella ajoissa. Uusien mallien kerrotaan tulevan myyntiin vielä tämän kuun aikana.

Kaikki kolme malliston pienintä pyörää, 2019 TC 50, TC 65 ja TC 85 saavat päivityksiä. Kaikissa kolmessa mallissa uudistusten ajatuksena on ollut tuoda näitä pyöriä teknisiltä ratkaisuiltaan lähemmäs malliston isoja pyöriä. Runkomitoituksiin tulee pieniä muutoksia, samoin moottoreihin on tehty kehitystyötä. TC 50:iin on saatavilla tehtaan virityssarja, jolla teho nousee 5,5 hevosvoimaan. Pyörien komponenteissa on nyt vahvaa yhtäläisyyttä isojen pyörien kanssa, esimerkiksi 85-kuutioisessa on ruuvikiinnitteiset ODI tupit ja ja No Dirt jalkatapit. Kaikissa malleissa käytetään WP:n AER ilmakeulaa, kahdessa pienemmässä 35 millistä ja 85 kuutioisessa 43 millistä. Kassarin takaiskari on WP:n Xplor PDS, joka on täysin säädettävä ja rakennettu toimimaan saumattomasti yhteen keulan kanssa.

Lisää uutisia

Toni Eriksson käynnisti cross countryn SM-sarjan 2018 voitolla Hattulan Parolannummella lauantaina. Mobius SM Cross Country -sarjan promoottorin videolla seurataan SM-avausta Erikssonin näkökulmasta.
Helsingin Moottorikerhon Toni Eriksson oli vakuuttava offroad-moottoripyörien cross countryn Suomen mestaruussarjan avausosakilpailussa Hattulassa lauantaina.
Kansiossa satunnaisia kuvia kuraisesta Panssarista.
Tänään ajetun Panssari CC:n viimeisenä lähtönä startannut harrasteluokka joutui melko karuun kuntoon kuluneelle radalle.
Toni Eriksson vei varmalla otteella cross countryn SM-sarjan avauskisana tänään möyrityn Panssari CC:n voiton.