Haavisto - Kullas

Kuva
Sami Salonen
Illan toinen välierä oli odotettu kaksintaisto Harri Kullaksen ja Jere Haaviston välillä.

Harri Kullas onneksi toipui head-2-head -kisan hirmulipoista ja oli mukana illan toisessa välierälähdössä. Vielä puomille ajaessaan Kullas pyysi mekatsua oikomaan vähän ohjaustankoa, eli pieni kiire on tainnut olla pyörän ja kuskin parsimisessa kaatumisen jäljiltä kisakuntoon.

Erässä ei Kullaksen ajossa kaatuminen enää näkynyt. Ja nyt Jere Haavistokin onnistui startissa ja ampaisi Kullaksen kantaan. Titaanien taistelu vei kaksikon pitkään etumatkaan kolmanneksi ajaneeseen Joan Crosiin nähden. Hienoa vääntöä johtopaikasta tarjoiltiin koko erän ajan ja lopulta maaliin kaksikko ajoi Kullaksen johtaessa ja Haaviston napatessa kakkospaikan.

 

Kuva
Sami Salonen

Lisää uutisia

Ensi viikonloppuna Oulussa ajettavassa kelkkacrossin stadionikisassa pääsee pelaamaan vedonlyöntiä, kun Veikkaus hyväksyi kisan kohteekseen.
Trialin ulko- ja hallikilpailuja uskomattomasti 11 MM-kautta hallinnut Toni Bou kaatui viime viikonloppuna kilpailussa Ranskassa. Espanjalaiselta murtui rytäkässä selkänikamia.
Suomen Moottoriliitto on julkaissut vuoden toisen kerhotiedotteen.
Vajaan kuukauden päästä koittaa Päijänneajo. Kisa on taas MM-osakilpailu, jossa meidän omat kuskimme näyttävät ulkomaalaisille kaapin paikan.
SebFMX, eli kolumnistimme Sebastian Westberg kuvasi videoblogiinsa päivän verran freestyleä pakkasessa.