Haavisto - Kullas

Kuva
Sami Salonen
Illan toinen välierä oli odotettu kaksintaisto Harri Kullaksen ja Jere Haaviston välillä.

Harri Kullas onneksi toipui head-2-head -kisan hirmulipoista ja oli mukana illan toisessa välierälähdössä. Vielä puomille ajaessaan Kullas pyysi mekatsua oikomaan vähän ohjaustankoa, eli pieni kiire on tainnut olla pyörän ja kuskin parsimisessa kaatumisen jäljiltä kisakuntoon.

Erässä ei Kullaksen ajossa kaatuminen enää näkynyt. Ja nyt Jere Haavistokin onnistui startissa ja ampaisi Kullaksen kantaan. Titaanien taistelu vei kaksikon pitkään etumatkaan kolmanneksi ajaneeseen Joan Crosiin nähden. Hienoa vääntöä johtopaikasta tarjoiltiin koko erän ajan ja lopulta maaliin kaksikko ajoi Kullaksen johtaessa ja Haaviston napatessa kakkospaikan.

 

Kuva
Sami Salonen

Lisää uutisia

RTL TV-kanavan dokumentti Jefferey Herlingsin kaudesta 2017.
Eilen ajettiin Torinon lähistöllä Transborgaro-niminen kutsukilpailu. Suomesta mukana olivat 80-luvun kuljettajien sarjassa Kurt Ljungqvist, 90-luvun kuljettajien sarjassa Miska Aaltonen ja Samuli Aro sekä perhekilpailussa Emppu ja Samuli Aro.
Jämsässä kaasuteltiin lauantaina 18.11. harrastetason endurokuljettajien harjoituspäivä. Viileästä säästä ja pehmeästä kelistä huolimatta paikalla oli suuri määrä kuljettajia.
Samuli ja Emppu Aro pronssille Coppa Famiglia -luokassa, jonka voiton vienyt pari haiskahtaa huijaukselle.
Samuli Aro koeajoi Suzuki RM-Z 450 2018 pyörän, josta oli muutamilla pienillä toimenpiteillä poistettu pyörän ongelmakohtia.