Ethen-ajolasit Suomeen

Ajolasien valikoima markkinoillamme vain laajenee, kun Ethen rantautui Suomeen.

Italialaisista Ethen-ajolaseista MX05:sta löytyy kolme eri tasoa; Basic, Middle sekä Top. Ethen tarjoaa myös laajan näkökentän GP06-mallin. GP06-ajolaseihin pohjautuu myös silmälaseille soveltuva malli OTG06. Lapsia unohtamatta, nuorille kuljettajille Ethen tarjoaa MX04-mallin.

Ajolasien lisäksi tarjolla on linssejä, repäreitä ja roll-off'seja. Roll-off'seista erityismainintana 50-millisellä filmillä oleva sarja.

Ethen-ajolasien edustaja on Nakkilan MP-Osat Oy, www.ajovaruste.fi

 

Lisää uutisia

Päijänneajossa kävi selväksi, että oman haalariauton sijasta todellakin kannattaa ostaa haalarihuolto. Se toimi aivan täydellisesti.
Motocrossin EMX300-luokan EM-sarjaan kahden kauden tauon jälkeen palannut Mikael Kaipanen ei onnistunut ajamaan pisteille, kun sarja käynnistyi viikonloppuna Hollannissa.
KTM tehdastiimit ottivat mittaa toisistaan Valkenswaardin MM-crossin molemmissa luokissa. Viroa edustava Harri Kullas oli MXGP luokassa seitsemästoista. Katso koostevideo!
Päijänteen ympäriajoa koko viikonlopun hallinnut Aleksi Jukola vahvisti tänään Päitsin yleiskilpailun voittonsa ja ansaitsi ensimmäisen kiinnityksen kaikkien endurokuskien havittelemaan Päijänne-kilpeen.
Motocrossin EM-sarjat avattiin vaikeissa olosuhteissa