Davide Soreca TM:lle

Teksti
Viime kauden Enduro Junior –luokan MM-kakkonen, Davide Soreca ajaa tämän kauden TM:n tehdastiimissä.

Samalla kun Sorecan tiimi ja pyörämerkki vaihtuu, muuttuu myös tämän kauden kisapyörän kuutiotiavuus. Soreca siirtyy pikkunelarista 300-kuutioisen kaksitahtisen sarviin mutta jatkaa edelleen Enduro Junior –luokassa mestaruuden jahtaamista. MM-sarjan lisäksi Sorecan kisaohjelmaan kuuluvat Italian mestaruussarjan osakilpailut.

Lisää uutisia

RedBull Romaniacsissa saattaa joutua sekä työntämään että kantamaan pyörää. Sen varalle Sami Pölläsen Shercosta on viistetty pois liki 10 kiloa.
17.2. ajettavassa Nummelan Nostotalkoot sprintissä on valmiina todella hyvä rata, jossa ei suosta nostella vaan ajetaan vauhdikasta ja monipuolista pätkää.
Karkkilan Moottorikerhon 27. tammikuuta isännöimän sprinttienduron reitti on saanut viime päivinä mukavasti lumi- ja jääpeitettä. Nautiskelemaan pääsee, kun muistaa laittaa ilmoittautumisensa viimeistään tänään perjantaina jo ennen yöpuulle painumista.
MP 18 -messuilla 2. – 4.2.2018 Messukeskuksessa Helsingissä järjestetään Miss MP18 -kisat, johon osallistuu kymmenen upeaa persoonaa. MP-kaunotar valitaan nyt viidettä kertaa moottoripyöränäyttelyn yhteydessä.
Jääratamottoripyöräilyn harjoittelukauden avaus on sääolosuhteiden myötä ollut monin paikoin haasteellista.