Asterisk palaa markkinoille

Teksti
Takavuosien huippukuski Darryl Atkins työskentelee nykyään Asteriskin myyntipäällikkönä.
Amerikkalainen polvitukimerkki Asterisk oli välillä poissa kotimaan markkinoilta mutta tekee nyt paluun.

Asterisk oli poissa Suomen markkinoilta ja koko merkin oli käydä huonosti jonkin aikaa sitten. Liiketoiminnan umpisolmut saatiin kuitenkin avattua ja nyt toiminta pyörii jälleen normaalisti.

Merkin markkinoinnista Suomeen vastaa nykyään FXR Racing Europe, merkki kuuluu FXR:n katon alle. Aikanaan Asteriskin jämäkkä Cell -tukimalli teki vakuuttavaa jälkeä kisakuskien parissa ja sen hengessä merkki edelleenkin jatkaa.

Täällä Asteriskin tukiin liittyen lisätietoja antaa Suomen myynnistä vastaava Ari Viiri, ari(at)macadam.fi

Lisää uutisia

RedBull Romaniacsissa saattaa joutua sekä työntämään että kantamaan pyörää. Sen varalle Sami Pölläsen Shercosta on viistetty pois liki 10 kiloa.
17.2. ajettavassa Nummelan Nostotalkoot sprintissä on valmiina todella hyvä rata, jossa ei suosta nostella vaan ajetaan vauhdikasta ja monipuolista pätkää.
Karkkilan Moottorikerhon 27. tammikuuta isännöimän sprinttienduron reitti on saanut viime päivinä mukavasti lumi- ja jääpeitettä. Nautiskelemaan pääsee, kun muistaa laittaa ilmoittautumisensa viimeistään tänään perjantaina jo ennen yöpuulle painumista.
MP 18 -messuilla 2. – 4.2.2018 Messukeskuksessa Helsingissä järjestetään Miss MP18 -kisat, johon osallistuu kymmenen upeaa persoonaa. MP-kaunotar valitaan nyt viidettä kertaa moottoripyöränäyttelyn yhteydessä.
Jääratamottoripyöräilyn harjoittelukauden avaus on sääolosuhteiden myötä ollut monin paikoin haasteellista.