Ajetaanko sähköllä?

Uusimmassa OFFROADProssa on paljon kiinnostusta herättäneen Alta Redshiftin koeajo. Pääsimme ensimmäisenä eurooppalaislehtenä koeajamaan pyörän, joka jakaa mielipiteet jyrkästi.
Alta oli mukana Red Bull Straight Rhythmin promovideolla, joka kulki Paluu tulevaisuuteen -leffojen hengessä. Ronnie Macin tyyliin tuunattu peli herätti tietysti paljon huomiota, mutta onko Alta vielä crossikelpoinen laite ja hyväksyvätkö offroad-harrastajat sen?
Kuva
Kusti Manninen

Kusti pääsi monen mutkan kautta koeajamaan paljon puhetta herättäneen Alta Redshiftin. Tehtaalla on kaikki valmiina tuotantoa varten mutta ilmeisesti siellä joudutaan vielä tekemään viimeisiä viilauksia, ennen kuin Redshift tulee tuotantoon. Tässä saattoi olla syy siihen, että tehdas ei heti suoralta kädeltä meille koeajoa halunnut järjestää.

Kokeilu kuitenkin onnistui ja tänään ilmestyvässä lehdessä kerromme Kustin ensi kommentit pyörästä, jonka uskotaan näyttävän sähköcrosseille suuntaa.

OSTA KÄYTTÖOIKEUS

Sisältö jota yritit avata on tilaajille. Hanki itsellesi nyt käyttöoikeus nopeasti valitsemalla itsellesi sopivin vaihtoehto.

Digitilaus alk. 29,90 € / 3kk

  • OFFROADPron lehdet digitaalisina (luettavissa tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella)
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lehtitilaus alk. 72,90 € / 8 numeroa

  • OFFROADPron lehdet paperisena ja digitaalisena
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lisää uutisia

RedBull Romaniacsissa saattaa joutua sekä työntämään että kantamaan pyörää. Sen varalle Sami Pölläsen Shercosta on viistetty pois liki 10 kiloa.
17.2. ajettavassa Nummelan Nostotalkoot sprintissä on valmiina todella hyvä rata, jossa ei suosta nostella vaan ajetaan vauhdikasta ja monipuolista pätkää.
Karkkilan Moottorikerhon 27. tammikuuta isännöimän sprinttienduron reitti on saanut viime päivinä mukavasti lumi- ja jääpeitettä. Nautiskelemaan pääsee, kun muistaa laittaa ilmoittautumisensa viimeistään tänään perjantaina jo ennen yöpuulle painumista.
MP 18 -messuilla 2. – 4.2.2018 Messukeskuksessa Helsingissä järjestetään Miss MP18 -kisat, johon osallistuu kymmenen upeaa persoonaa. MP-kaunotar valitaan nyt viidettä kertaa moottoripyöränäyttelyn yhteydessä.
Jääratamottoripyöräilyn harjoittelukauden avaus on sääolosuhteiden myötä ollut monin paikoin haasteellista.