50 tunnin testi

Kuva
Sami Pöllänen
Sherco SE-R 125:n 50 tunnin kestotesti menee pitkäksi. Jos pyörä tulee Päitsin maaliin, ylittyy suunniteltu tuntimäärä.

50 tunnin kestotesti uhkaa mennä reilusti pitkäksi. Tänä viikonloppuna testipyörälle kertyy vielä muutama tunti ja sitten ajomäärä on jo liki 50 tuntia yhteensä. Tarkoitus on kuitenkin startata vielä Päitsille ja päästä kisa maaliin asti. Jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, tulee testin kokonaispituudeksi noin 65 tuntia.

Pyörää on jo rakenneltu Päitsiä varten iskuun, jotta kaikki huollot eivät jäisi viimeiselle viikolle. Kisaa edeltävä viikonloppu on viimeinen kovempi treenirutistus runsaslumisissa maastoissa.

Tähän asti Sherco on toiminut hyvin. Ajotilanteissa tulleita kolhuja on paikkailtu sieltä täältä mutta mitään merkittävää mekaanista vikaa ei ole ilmennyt.

Kestotestipyörän kolmen kuukauden tarina kerrotaan seuraavassa lehdessä, toivottavasti mukana on myös onnistuneen Päijänneajon tunnit ja kokemukset.

Lisää uutisia

Päijänneajossa kävi selväksi, että oman haalariauton sijasta todellakin kannattaa ostaa haalarihuolto. Se toimi aivan täydellisesti.
Motocrossin EMX300-luokan EM-sarjaan kahden kauden tauon jälkeen palannut Mikael Kaipanen ei onnistunut ajamaan pisteille, kun sarja käynnistyi viikonloppuna Hollannissa.
KTM tehdastiimit ottivat mittaa toisistaan Valkenswaardin MM-crossin molemmissa luokissa. Viroa edustava Harri Kullas oli MXGP luokassa seitsemästoista. Katso koostevideo!
Päijänteen ympäriajoa koko viikonlopun hallinnut Aleksi Jukola vahvisti tänään Päitsin yleiskilpailun voittonsa ja ansaitsi ensimmäisen kiinnityksen kaikkien endurokuskien havittelemaan Päijänne-kilpeen.
Motocrossin EM-sarjat avattiin vaikeissa olosuhteissa