50 tunnin kestotesti, osa 2

Piikin Shercon 50 tunnin kestotestissä sisäänajo on tehty ja perussäädöt löytyneet. Kaasuttimen kanssa on kokeiltu paljon eri vaihtoehtoja.

Kolmen kuukauden ja 50 ajotunnin kestotestissä olevan Sherco SE-R 125:n tuntimittariin on kertynyt vasta vajaat kymmenen tuntia. Surkea sää on estänyt enemmän ajamisen ja talvisäätöjä on haettu Joutsan endurolenkiltä, missä lunta ja spooria löytyy.

Vasta nyt näyttää keli kääntyneen kohti talviolosuhteita. Piikin Shercoon on tehty perustason valmistelut talvikeliä varten ja kaasuttimeen on haettu toimivia säätöjä.

OSTA KÄYTTÖOIKEUS

Sisältö jota yritit avata on tilaajille. Hanki itsellesi nyt käyttöoikeus nopeasti valitsemalla itsellesi sopivin vaihtoehto.

Digitilaus alk. 29,90 € / 3kk

  • OFFROADPron lehdet digitaalisina (luettavissa tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella)
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lehtitilaus alk. 72,90 € / 8 numeroa

  • OFFROADPron lehdet paperisena ja digitaalisena
  • OFFROADPron aiemmin ilmestyneet numerot digilehtinä
  • offroadpro.fi -verkkopalvelun käyttöoikeus

OSTA

Lisää uutisia

Toni Eriksson käynnisti cross countryn SM-sarjan 2018 voitolla Hattulan Parolannummella lauantaina. Mobius SM Cross Country -sarjan promoottorin videolla seurataan SM-avausta Erikssonin näkökulmasta.
Helsingin Moottorikerhon Toni Eriksson oli vakuuttava offroad-moottoripyörien cross countryn Suomen mestaruussarjan avausosakilpailussa Hattulassa lauantaina.
Kansiossa satunnaisia kuvia kuraisesta Panssarista.
Tänään ajetun Panssari CC:n viimeisenä lähtönä startannut harrasteluokka joutui melko karuun kuntoon kuluneelle radalle.
Toni Eriksson vei varmalla otteella cross countryn SM-sarjan avauskisana tänään möyrityn Panssari CC:n voiton.