EMX250

WZ KTM Racingin tiimin Jere Haavisto loukkasi olkapäänsä EM-sarjan avausosakilpailussa Espanjassa maaliskuun lopussa. Olkapäävamma on sen verran vaikea, että se vaatii leikkaushoitoa.
MX2-luokan Suomen mestaruuden tänä vuonna voittanut ja EM-sarjassa 12. ajanut Jere Haavisto on kirjoittanut sopimuksen saksalaisen WZ-Racing tiimin kanssa kaudesta 2018.
Jere Haavisto lähti kauteen 2017 täysin uudella konseptilla. Hän oli nyt huippu-urheilija ja myös valmistautuminen tehtiin sen mukaan. Tuloksena oli uran ensimmäinen motocrossin Suomen mestaruus.
Motocrossin EMX250-luokan kauden kahdeksas kilpailuviikonloppu ajettiin viime viikonloppuna Sveitsin Frauenfeldissä.
Motocrossin EM-sarjan kauden seitsemäs kilpailuviikonloppu ajettiin tänä viikonloppuna Portugalin Aguedassa. 137 KTM Motorsportin Jere Haavisto oli lauantai aamuna ajetussa tiukassa aika-ajossa paras suomalainen ollen 12.
Motocrossin EM- sarjan kauden kuudes osakilpailu kaasuteltiin viikonloppuna Italian Ottobianossa. 137 KTM Motorsportin Jere Haavisto lähti viikonloppuun EM-sarjan sijalta 13.
VMK:n Kawasaki kuljettaja Kim Savaste ei pysty kilpailemaan Hyvinkäällä huomenna sunnuntaina SM-osakilpailussa.
Kivikovassa EMX250-luokassa startti on kaikki kaikessa.
Hondan crossipuolen HRC-tiimin päällikkö Roger Harvey vahvistaa huhut, joiden mukaan Emil Weckman olisi todennäköisesti ajanut viime viikonlopun MX2-luokan osakilpailussa tehdaskalustolla.
Jere Haavistolla piti kiirettä Valkenswaardissa, edes naisia ei ehtinyt miettiä.